Beszámolók

szent Márton projekt-hét

Ezen a héten Szent Márton legendájával ismerkedhettek meg a gyerekek. Simogattunk libatollat, festettünk, ragasztottunk libaformákat, készítettünk lampiont, tésztát gyúrtunk, süteményt sütöttünk. A hét lezárásaként pedig közös mulatságot rendeztünk. A felnőttek előadták a gyermekeknek és a vendégeinknek a legenda történetét és megkóstolhattuk a libahúst, a lila káposztát és a közösen készített süteményeket is. Meggyújtottuk a lampionokat és közösen énekeltünk libás dalokat is. A gyermekek nagyon élvezték a heti programokat.

Karácsonyi ünnepség (2018.12.21.)

Hagyományainkhoz híven idén is megtartottuk a karácsonyi ünnepségünket. Az ünnepségre a gyermekek színvonalas műsorral készültek. A műsor után minden csoport megtalálta az ajándékait a fa alatt, melyeket a szülők segítségével az osztálytermekben bontottak ki közösen.

Erdei kirándulás

Október 24-én, a közeli Gyertyános erdőbe kirándultunk, hogy testközelből ismerkedhessünk az őszi természettel. Terméseket és leveleket is gyűjtöttünk. Mindenki nagyon jól érzete magát.

Legszebb napom Budapest

Intézményünk néhány gyermekének lehetősége nyílt Budapestre utazni a Millenárisra. Részt vettek A "Legszebb napom!" élmény-napon, ahol rengeteg programon vehettek részt. Köszönet a szervezésért Baumhakl Évának.

Évzáró: 2018. június 14.

Zenés mesével kedveskedtünk tanévzárónk alkalmából.

Az esemény képei

Oldalak