Fészek Szociális Szolgáltató Központ

2016. szeptember 17-én Nagyatádon éreztük magunkat nagyon jól a FÉSZEK által megszervezett barátságos boccia találkozón

Március 15. megemlékezés

2016. március 11.-én14.15-15.00-ig megemlékezést tartottunk intézményünkben az 1848-49-es forradalomról és szabadságharcról.

Az értékteremtő programsorozatunk egyik kiemelkedő eseményeként szerepel az immár harmadik évben is megrendezett történelmi előadás.

Az eseményről gyógypedagógus és osztályának diákjaitól önkéntes keretek közt színvonalas és látványos előadást láthattunk, hallhattunk.

Farsang

2016.február 26-án 14.30-kor tartottuk ez évi Farsangi Ünnepségünket, melyet álarckészítés előzött meg.

A vidám műsoron az intézmény lakói, a nappali intézmény ellátottjai vettek részt.

A jó szándékú adományozók most is megjelentek mind fánkkal, pogácsával valamint tombola nyereményekkel is kedveskedtek nagy örömünkre.

A zenét a Jolly-Joker iker fiúk szolgáltatták önkéntes keretek közt, melyben karaoké partyra is sor került.

Az ünnepségen táncversenyt is rendeztünk, melynek győzteseit szintén ajándék várta.

Czindery Szépmíves Céh előadása

Örömmel jelenthetjük, hogy intézményünkben hétvégén is történnek érték teremtő események, hiszen november 15-én vasárnap 16.00 órakor tartott előadást a Czindery Szépmíves Céh.

A csapat különleges irodalmi műsort állított össze Márai Sándor műveiből „Mi lesz ezzel a nyomorult csillaggal?” címmel.

Obsitos Nyugdíjas Klub műsora

November 06-án tartott ismét szórakoztató műsort a Tóth Sándor vezette Obsitos Nyugdíjas Klub.

A programon verset, népdalokat és humoros jeleneteket hallhattunk.

„Területi együttműködést segítő programok kialakítása a nagyatádi járás területéhez tartozó önkormányzatoknál”

Október 27-én Nagyatád Város Önkormányzata a „Területi együttműködést segítő programok kialakítása a nagyatádi járás területéhez tartozó önkormányzatoknál” című ÁROP-1.A.3-2014-2014-0103 azonosító számú pályázat keretében tartott személyes beszélgetést  intézményünkben.

A „ Kenyér Világnapja”

A „ Kenyér Világnapja” alkalmából 10.16.án- egy nagyatádi sütőipari vállalkozó cukrásztermékeket adományozott a Fészek Szociális Szolgáltató Központ ellátottjai számára.

A termékek közt  igen változatos formájú, ízű sütemény volt található, mindenki ízlésének megfelelően választhatott belőlük.

Húsvéti kézműves foglalkozás

A húsvéti ünnepkörre kézműves foglalkozással készültünk. Nyögériné Márti néni önkéntesünk közreműködésével az intézmény lakói és a nappali intézmény tagjai is élvezettel gyártották a nyuszi fészkeket.

A kreatív ötlet asztaldíszként és édességtartóként egyaránt hasznosítható- volt aki többet is készített, mivel egyszerűen összeállítható és könnyen elkészíthető, ráadásul minimális költségből fedezhető.

A szabadidős program vidám és hasznos perceket, kellemes időtöltést jelentett a közösség számára.

Március 15-történelmi előadás

2015 március 13-án pénteken 14.00-kor az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharcról szóló előadást hallgathattunk meg Balatoni Tünde önkéntes segítségével.

Az előadáson a lakóotthon lakói, a nappali intézmény tagjainak érdeklődői kaphattak összefoglaló ismertetést, az 1848 március 15.-én zajlott eseményekről, szereplőkről, történelmi jelentőségéről.

Informatika tanfolyam a Fészek Szociális Szolgáltató Központban

Minden héten kedden és csütörtökön 14.30-18.30-ig.  

Feliratkozás RSS - Fészek Szociális Szolgáltató Központ csatornájára

2011 © Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ